Viestinnän tehostamiseksi ja etenkin nopeuttamiseksi, seuralle on perustettu WhatsApp-ryhmä. Niille ketkä eivät tiedä, mikä tämä on, niin WhatsApp on ilmainen pikaviestinpalvelu älypuhelimille (nykyään myös nettiselaimilla käytettävissä).

Ryhmän tarkoituksena on ensisijaisesti tiedottaa mm. treeneistä & tapahtumista. Ainakin alkuun koitetaan myös. että sen kautta voi ilmoittautua treenin vetäjälle. Jos koetaan, että viestejä tulee liikaa, niin karsitaan käyttöä kokeilujakson jälkeen. Toisaalta WhatsAppissä pystyy ryhmäkohtaisesti laittamaan mm. vaikkapa tämän kyseisen ryhmän ns. "hiljaiseksi ryhmäksi". Tällöin puhelin ei piippaa jokaisen viestin kohdalla, mutta näyttää silti uudet viestit kun avaat puhelimen lukitusnäytön.

Ryhmässä ei siis tule lähettää "Hyvää joulua LS:n jäsenille!"-tyyppisiä viestejä, vaan "A: Keskimatkan-treeni huomenna Tuohijärvellä klo 18:00, B: mukana, C: meiltä tulee kaksi".

Ryhmässä voi myös ilmoittaa vaikkapa seurateltan paikka jos vaikeasti löydettävissä tai jos isoihin kisoihin mentäessä paha ruuhka tai muuta vastaavaa.

Näin alkuun ryhmään tullaan lisäämään henkilöitä, halusivat tai eivät. Lisäyksiä aletaan tekemään huomenna (to 23.6.). Ryhmästä pystyy eroamaan oma-alotteisesti varsin helposti yhtä nappia painamalla. Ainakin näin alkuun Administrattoreina toimii Kimmo ja Aleksi. Heidän kauttaan pystyy myös liittymään ryhmään jos automaattista lisäystä ei lähipäivinä ole tapahtunut. Pistä whatsapp-viesti jommallekummalle, nykäise hihasta tai lähetä spostilla puhelinnumerosi: kimmoh ät hotmail com.

Jos ryhmän sääntöjä ei noudateta, voidaan ryhmästä pistää jäähylle tai jopa pysyvästi pihalle.


tahtiseura.png

home logo avenla 150px

 lumonite logo white

noname2018 150px

suunnistajan kauppa 150px

 wstarmusta

pajulahti logo 150px

Yhteystiedot

Tapanilan ulkoilumaja
Hiihtomajantie 98
15950 Lahti

(03) 751 2405
toimisto |ät| ls37.fi

IBAN: FI38 5612 1120 3225 62