Menneen viikon tuloksia

Viikonloppuna kisailtiin ensin lauantaina Karjaa-rasteilla Raaseporissa ja sunnuntaina Kajaanissa sekä pyöräsuunnistuksen SM-yhteislähdössä että Kainuun Rastiviikon 1. osakilpailussa.

Karjaa-rasteilla Pia Molnar voitti D55 sarjan ja Mari Tuokko oli D40 sarjassa hienosti 3. Seuran tulokset löydät täältä: https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset-new/fi/2024_karjaa/d40/tilanne/1/0/?Popup=ClubResults;Lahden%20Suunnistajat-37;1

Sunnuntaina starttasi helteisessä säässä sekä Kainuun Rastiviikko että Pyöräsuunnistusviikko. LS:n punanuttuja on seuraavan viikon aikana valloittamassa Kajaanin upeita maastoja lähemmäs 50 suunnistajan voimin. Pyöräsuunnistuksessa ensimmäinen osakilpailu oli lisäksi SM-yhteislähtö.

Ensimmäinen päivä oli LS:n suunnistajien osalta todella onnistunut. Voittoihin omissa sarjoissaan suunnistivat Elisa Mattila D21E-sarjassa ja Ella Hakkarainen D13A-sarjassa. Pääsarjoissa 3. ensimmäistä osakilpailua ovat vieläpä katsastuskisoja EM-kilpailuihin, minkä takia Elisan veto oli uskomattoman hieno! Hopealle suunnistivat Ari Anjala H65A ja Kirsi Kiiskinen D40AL. Kolmanneksi sijoittuivat puolestaan Elmo Kiiskinen H13A, Anna-Kaisa Anjala D21A, Hennariikka Lonka D65A, Anna-Lea Rantalainen D60A ja Jorma Aherto H70A. Tästä on mukava jatkaa seuraavien päivien kilpailuihin!

Seuran tulokset löydät täältä:

Pyöräsuunnistuksen SM-yhteislähdöissä miesten pääsarjassa Tomi Nykänen oli upeasti 4. ja Joona Kleemola 6. Satu Rinkinen voitti D35-sarjan ja Kirsi Arvela oli D50-sarjan 2.