Lahti-Suunnistus kisattu ja pääsarjojen voitot Tampereen Pyrinnön urheilijoille

Lahti-Suunnistus on onnistuneesti Rautakorven vaativassa ja jylhässä maastossa kilpailtu. Sunnuntain pitkille matkoille sää tarjosi kevyempää suunnistuskeliä. Aamupäivällä tarjolla pilvipoutaa ja puolen päivän jälkeen lisäkkeeksi virkistävää sadetta. Täydellinen suunnistussää tähän vaativaan suunnistusmaastoon, jota kilpailijoiden toimesta arvokisoihin suositeltiin.

Miesten pääsarjassa Aleksi Sorsa suoritti vakuuttavasti ja oli nopein sunnuntaina ja nousi Jussi Sunan ohi ykköseksi selvällä erolla. Naisten pääsarjassa Saila Kinni jatkoi vakuuttavaa menoa ja piti seuratoverinsa Sofie Bachmannin selkeällä erolla takanaan. Kilpailun jälkeisessä haastattelussa Kinni kertoi illalla fiilistelleensä eilispäivän keskimatkan rataa ja maastoa. Parasta tälle kesälle. Naisten kärkikaksikko pohtimassa suoritusta ja reitivalintoja

Tulokset päivitetty tulossivulle ja tässä vielä Livelox linkit lauantaille ja sunnuntaille. Kiitokset kaikille ja ensi vuonna uudelleen ja tässä maastossa ehkä seuraavan kerran arvokisojen merkeissä.

Ratamestarin Harri Hytösen ottamia parempilaatuisia kuvia täällä.