SPRINTTISUUNNISTUS LAHDEN KIVERIÖSSÄ 30.7.2024

Tiistaina 30.7. klo 17:00 alkaen tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua metsäsprinttisuunnistukseen Lahden Kiveriössä. Tapahtumapaikkana toimii Ilmarisentien kenttä, joka tarjoaa erinomaiset parkkimahdollisuudet.

 

Suunnistuskartta on laadittu mittakaavassa 1:5000 ja käyräväli on 2,5 m. Maasto on monipuolista, sisältäen puisto- ja metsäalueita. Polkuja on runsaasti, mikä tekee suunnistuksesta nautinnollista.

 

Tarjolla on kolme erilaista rataa, jotka sopivat eri tasoisille suunnistajille:

 

A-rata: 4,0 km, 23 rastia, haastava. Maasto on osin voimakkaasti peitteistä pitkällä A-radan fyysisellä alkuosalla, loppuosa on tarkkaa ja nopeatempoista rastinottoa!

B-rata: 3,3 km, 20 rastia, nopeakulkuinen. B-rata keskittyy rastin ottamiseen vauhtia ylläpitäen.

C-rata: 1,6 km, 9 rastia, sopii aloittelijoille ja perheille. Lyhyt C-rata pysyttelee maaston avoimessa ja polku rikkaimmassa osassa.

-Muistathan noudattaa karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita, pihoja ja kohteita.

 

Lähdöt tapahtuvat klo 17.00–19.00 välisenä aikana. Ilmoittautumalla etukäteen Rastilipussa nopeutat toimintaa iltarastipaikalla. Radoilta pitää olla pois viimeistään klo 20.30 mennessä. Muista ilmoittautua vaunulla myös suunnistuksen jälkeen!

 

Tervetuloa nauttimaan suunnistuksesta ja kesäisestä säästä! Tapahtuma sopii kaikenikäisille ja -tasoisille suunnistajille. Tapahtuma löytyy myös Rastilipusta. LS-37 iltarastien hinnasto ja maksutavat löydät täältä.