PySun SM-viestistä kultaputken alku – Joona ja Tomi jälleen voittoon

Joona ja Tomi
Joona ja Tomi palkintopallilla
(Kuva: Timo Mikkola SSL)

Viikonlopun aikana käytiin PySu SM-keski ja -viesti kisat Harjavallan Hiittenharjulla. Lauantain keskarilta tuli kolme mitalia. Satu otti D35 sarjassa hopeaa ja pronssia nappasi Tomi (H45) ja Kirsi (D50).

Sunnuntaina päästiin sitten jo mestaruuden makuun kun Joona ja Tomi toisti viime vuotisen temppunsa ja otti puolen minuutin erolla voiton H21 sarjassa.

PySu SM-Keskimatkan LS-tulokset

PySu SM-Viestin LS-tulokset

Viikonloppuna käytiin myös tulevan Jukolan esikisat Mikkelissä ja lauantain keskimatkan saldona oli neljä voittoa. Oula voitti H21A sarjan, Ari H65, Celine D16 ja Eerikki H12.

Sunnuntaisesta viestiliigan kisasta ei tullut kotiinvietäväksi palkintoja. Naisten ykkönen oli rankassa maastossa ja vähän normaalia pidemmillä osuuksilla 6. ja miesten vastaava 30.

Keskimatkan LS-tulokset

Viestin LS-tulokset

Hämeen ja Päijät-Hämeen AM-pitkän ja -viestin järjesti tänä vuonna Valkeakosken Haka. Henkilökohtaisella matkalla oli mukana 22 LS:läistä ja viestissä viisi joukkuetta.

Mestaruuksia tuli näille henkilöille: Vili (H21), Petri (H40), Ari (45), Timo (H55), Jorma (H70), Veeti (H16), Elmo (H13), Veikka (H10RR), Anna-Kaisa (D21), Anna (D45), Uma (D14), Ella (D13), Kaisla-Pilvi (D10RR)

Ja hopeaa: Jani (H45), Mika (H50), Miia (D40), Leena (D45), Hertta (D12)

Viestistä tuli kolme mestaruutta. Timo ja veljekset Hämäläinen otti voiton H45 sarjassa, Iisakki, Kaisla-Pilvi ja Veikka H10RR ja Ella, Nella ja Uma D14 sarjassa. Näiden päälle vielä Hannu, Antti ja Jorma toi hopeaa H70 sarjassa.