Seuran mestaruuskisat (14-vuotiaat ja nuoremmat) Lasten Suunnistuskoulun yhteydessä Liipolan kartalla 9.9. klo 18.00

Lasten Suunnistuskoulun yhteydessä maanantaina 9.9 klo 18.00 käydään Lahden Suunnistajien 14 vuotiaiden ja nuorempien seuran mestaruuskilpailut. Tapahtuma on samalla normaali Lasten Suunnistuskoulun kerta alkuverryttelyineen ja ohjauksineen. Lapset voivat itse päättää osallistuvatko nuoret seuran mestaruuskisoihin, vai kiertävätkö radat harjoituksena.

 

KILPAILUOHJEET  

Lahden suunnistajat -37 lasten (alle 14v.) seuranmestaruuskilpailut 

 

Parkki: https://maps.app.goo.gl/5SW5C8xqfgWEvR9h6 

 

Kilpailualue: Liipolan ulkoilualue.  

 

Toimihenkilöt

Pääratamestarit: Annlinn ja Celine Gaasenbeek

Kilpailuohjeet: Helmiina Nurmela, Eevert Nurmela, Riku Hannula

Kartan tarkistus juoksu: Aatu Marttinen, Veeti Mutikainen

Rastien ja siimarin vienti: Siiri, Jenna, Aatu, Veeti. Muut Tsempit Pro ryhmäläiset apuna.

 

Kartta: Suunnistuskartta, mittakaava 1:7500, käyräväli 5m.

 

Rastinmääritteet: Rastimääritteet ovat kartassa. Ei irrallisia rastimääritteitä.   

 

Radat:   Ratojen matkat ja rastien määrät alustavat. Nämä täsmentyvät sunnuntaihin 7.9 iltaan mennessä.

RataMatka  Rasteja  
H/D 8 RR   noin 1,5km

7  

H/D 10 RR   noin 1,5km

7  

H/D 12 (TR)
noin 1,5km

7

H/D 12  (suora) noin 1,5km

7

H/D 14   noin 2km
    11

 

Sarjat: H/D14, H/D12 (H/D12 sarjalaiset voivat itse päättää juoksevatko suoran vai TR radan, rastit ja sarja sama), HD10RR, HD8RR

 

Rastit: Rasteilla on rastilippu ja emit-leimasin. RR-sarjalaisten rastikoodit ovat RR1, RR2, RR3 jne. Muissa sarjoissa numerokoodit. Tarkasta koodi kartassa olevista rastimääritteistä. Rasteja on lähekkäin, myös siimarin lähettyvillä. RR- sarjassa puuttuvasta tai virheellisestä leimasta ei hylätä, vaan tulee 10 minuutin aikasakko.   

 

Siimari: Siimari on merkattu karttaan yhtenäisellä violetilla värillä. Maastossa on yhtenäinen valkoinen muovinauha.   

 

Ilmoittautuminen ja Emit-sisäänkirjaus: Suunnistuskoululaiset ilmoittautuvat ryhmän ohjaajalle. Muut kilpailijat ilmoittautuvat ja kirjaavat itsensä (Emit-korttinsa) lähtijäksi iltarastivaunulla. Laina Emit-kortteja on jaossa Emit-sisäänkirjauksessa.   

 

Lähtö: Kokoontuminen yhdessä klo 18.00 harjoituksen alkuun. Yhteiset verryttelyt valmentajien ohjeistuksien mukaisesti. Lähdöt väliaikalähdöin valmentajien ohjeistuksien mukaisesti. Kaikki saavat kartan noin minuuttia ennen lähtöä. RR-sarjalaisille annetaan n. 2 minuuttia ennen lähtöä lyhyt ohjeistus, jonka jälkeen saa tutustua itse rataan.   

 

Lähtöhetki: Emit-kortti asetetaan lähtöleimasimeen ja pidetään siinä noin viiden sekunnin ajan. Kilpailuaika käynnistyy, kun Emit-kortti otetaan pois nollaleimasimesta.   

 

Maali: Kilpailussa on käytössä maalileimaus, johon kilpailuaika pysähtyy. Muista maali leimauksen jälkeen kirjautua tulospalvelun koneella.

 

Palkinnot:  Kaikki palkitaan ja kolmelle parhaalle lisäksi seuranmestaruusmitalit. Palkinnot jaetaan seremoniallisesti n. klo 19.15