Iltarastit Kivimaan koululta 19.10.2024

Tervetuloa suunnistamaan osittain uudella maastoalueella. Tapahtuman osoite ja rastivaunun sijainti on Kivimaan koulu, Mukkulankatu 1. Parkkeeraa koulun parkkiruutuihin. Pohjoisen suunnalta tulevat voivat parkkeerata myös koulun toisella puolella olevalle P-paikalle, osoite Lahdenkatu 62. Se on myös varaparkkipaikka.

 

Maastoon pääsee klo 10.00-12.00, ja radoilta pitää olla pois viimeistään klo 13.30. Ilmoittautumalla etukäteen Rastlipussa nopeutat toimintaa iltarastipaikalla. Muista ilmoittautua vaunulla myös suunnistuksen jälkeen!

 

Kartat ja radat:

A-rata:   4,6 km / 22 rastia / 1:5000

B-rata:   4,0 km / 18 rastia / 1:5000

C-rata:   2,5 km / 12 rastia / 1:4000

D2-rata: 2,1 km / 10 rastia / 1:4000

D-rata:  1,1, km /   6 rastia / 1:3000

 

Kaikkien karttojen koko on A4. Kartat ovat osittain päivitettyjä sprinttikarttoja, vaikka maastossa suunnistetaankin. Kasvillisuudessa on tapahtunut pieniä muutoksia, ja epämääräisiä polunpätkiä löytyy paikoitellen.

 

Suunnistusalue koostuu kolmesta mäkialueesta, joiden välissä ja ympärillä on katuja ja asutusta:

Kivimaan koulun mäki, jossa on kuntorata, paljon polkuja ja lammasaita. Aidassa on aukot polkujen kohdalla. Aidasta ei voi/saa kiivetä yli.

Ruotsinkadun takana oleva mäki (”Iskun mäki”), jossa on vanha osittain kaatunut lammasaita. Aita on matalampi ja siitä saa mennä yli. Ole varovainen, ettet kompastu. Polkuja löytyy myös tältä alueelta.

Kolmannelle alueelle, ”Kyrölän mäelle”, on kuljettava Lahdenkadun sillan alta. Lahdenkadun ylittäminen on kielletty, myös liikennevaloista. ”Kyrölän mäki” on peitteisempää, mutta sieltäkin löytyy polkuja.

 

D-rata tukeutuu koulun kuntorataan. D2- ja C-rata sijaitsevat koulun mäellä ja ”Iskun mäellä”. A- ja B-radat kulkevat kaikilla kolmella mäellä. Muistathan, että tonteille (= tonttivihreä väri) meneminen on ehdottomasti kiellettyä, vaikka rastiväliviiva menisi siitä läpi. Rastiväliä suunnitellessa ota myös huomioon mahdollinen lammasaita. Lehtisade puista saattaa vaikeuttaa joidenkin polkujen huomaamista.

 

Tapahtuma löytyy myös Rastilipusta.

 

LS-37 -iltarastien hinnast ja maksutavat löydät täältä: https://www.ls37.fi/iltarastit/hinnat/

 

Lämpimästi tervetuloa!