Halikko ja Viestiliigan finaali

Lokakuun ensimmäinen viikonloppu oli täynnä viestisuunnistuksen riemua ja onnistumisia Salossa. Lauantaina kilpailtiin 15-osuuksinen Halikko-viestin, johon LS-37 matkasi kolmen loistavan joukkueen voimin. Sunnuntaina oli puolestaan vuorossa Viestiliigan finaali, jossa naiset olivat mukana kahden ja miehet kolmen joukkueen voimin.

Tämän vuoden Halikossa Lahden Suunnistajien 1. joukkue suunnisti loistavasti sijalle 4.! Vastaava sijoitus oli vuonna 2021, ja se on kaikkien aikojen paras sijoitus kyseisessä viestissä. Kilpailussa nähtiin todella loistavia suorituksia ja välillä joukkue taisteli jopa sijalla 2.! Ykkösjoukkueessa juoksivat Anna-Kaisa Anjala, Anna Närhi, Vesa Forsblom, Ari Hämäläinen, Celine Gaasenbeek, Saara Kukkonen, Hermanni Latonummi, Valtteri Kinnunen, Philipp Von Arx, Petteri Huikko, Ari Anjala, Helmiina Nurmela, Aaro Yrjölä, Aleksi Anttolainen ja Karoliina Ukskoski.

Kakkos- ja kolmosjoukkueet taistelivat myös todella hienosti sijoille 29. ja 33. 2. joukkueen juoksijat olivat Emmi Kiljunen, Eevert Nurmela, Juha Hirvonen, Jani Hämäläinen, Ella Hakkarainen, Tomas Lind, Anu Tahvanainen, Henri Määttä, Matias Sankari, Emils Saulite, Annlinn Gaasenbeek, Siiri Honkanen, Kirsi Koivuniemi, Tatu Leirimaa sekä Anna-Lea Rantalainen. 3. joukkueessa olivat Timo Lehtonen, Jarno Nurmela, Virpi Remahl, Riku Hannula, Iida Peltonen, Eerikki Hirvonen, Cedric Gaasenbeek, Mika Väkeväinen, Tuomas Järvinen, Teemu Niskanen, Salla Hirvonen, Antti Orkola, Anu Nurmela, Oula Järvensivu sekä Maria Palo-Järvinen.

Loppusuoran riemua

Palkintojenjaossa

Sunnuntaina oli puolestaan vuorossa Viestiliigan finaali, johon LS-37 naisten ykkösjoukkue lähti taistelemaan kokonaistilanteen 4. sijalta. Ykkösjoukkueen kilpailu oli hienosti nousujohteinen, kun Anna-Kaisa Anjala aloitti kilpailun tuoden joukkueen sijalla 20. Tämän jälkeen Anna Närhi suunnisti kakkososuudella hienosti nostaen joukkueen sijalle 11. Ankkuriosuudella Karoliina Ukskoski teki myös upeaa työtä nostaen joukkueen lopulta sijalle 10. Viestiliigan kokonaistilanteessa joukkue oli näin ollen lopulta upeasti 4.

Naisten 2. joukkue suunnisti sijalle 38. ja joukkueessa juoksivat Saara Kukkonen, Helmiina Nurmela ja Emmi Kiljunen.

Miesten puolella Lahden Suunnistajilta saatiin 3 joukkuetta viimeiseen kilpailuun. Ykkösjoukkueessa juoksivat Philipp Von Arx, Petteri Huikko ja Aleksi Anttolainen. Erityisesti Petteri Huikko teki todella loistavan juoksun 2. osuudella, sillä hän nosti joukkueen sijalta 35. sijalle 15. Aleksi Anttolainen ankkuroi lopulta joukkueen sijalle 21. LS-37 3. joukkue suunnisti sijalle 55. joukkueella Matias Sankari, Henri Määttä ja Oula Järvensivu. 2. joukkue suunnisti sijalle 60. joukkueella Valtteri Kinnunen, Emils Saulite ja Tatu Leirimaa.