Hippo-suunnistuskoulun hämärät päättärit

Tämän kesän Hippo-suunnistuskoulu ja alle kouluikäisten rastikerho on liikuttanut keväästä alkaen lähes 90 lasta. Ohjelmassa on ollut suunnistusharjoituksia niin metsässä kuin piha-alueilla, erilaisia leikkejä sekä Kompassi-tapahtumia, joissa lapset ovat päässeet tutustumaan halutessaan myös kilpasuunnistukseen.

Kauden päättäreitä vietettiin Riihelän syksyisen pimeässä metsässä hämäräseikkailen. Ennen seikkailua jaettiin muutamia palkintoja ja muistamisia. Kaikki suunnistuskoululaiset palkittiin lisäksi aktiivisesta osallistumisesta.

Oravat:
Elsa – edistynyt huimasti suunnistustaidoissa ja syyskaudella ei enää tarvinut apua ts. itsenäistä menoa niin harjoituksissa kuin Kompassi-tapahtumissa.
Anton – iloinen ja aina positiivinen ja innostunut asenne.

Ketut:
Helmi – innokas ja reipas osallistuja suunnistuskoulun lisäksi myös Kompassi-tapahtumissa
Tuure – aina positiivinen ja hyvä asenne treeneissä.

Hirvet:
Sanni – innokas tekemään enemmän kuin minimi. Kehittynyt tosi paljon.
Noa – uusi tulokas, joka kehittynyt tosi nopeasti. Aina innokas ja noudattaa annettuja ohjeita.

Tsempit:
Iisa ja Hertta – molemmat tytöt  ovat ottaneet suorat radat hyvin haltuun rastireitin jälkeen. Kilparyhmäläisinä innokkaita kisaamaan.

Tsempparipalkinnot:
Leo ja Rebekka – Sisukkaat pyöräilijät lajimaistijaiskerralla 👍

Ohjaaja:
Riku – nuori suunnistajamme, joka aina lupautuu ohjaajaksi tapahtumiin. Hoitaa positiivisella asenteella ohjaustehtävät ja toimii innokkaasti suunnistuskoulun ohjaajana. Tällaisia nuoria tarvitaan lisää!

Lisäksi jokaisella suunnistuskoulukerralla on ollut oma ratamestari, joka mm. suunnittelee harjoituksen teeman mukaisesti sekä vie ja hakee rastit. Kaikki ratamestarit palkittiin kiitoksena lasten suunnistusharrastuksen eteen tehdystä työstä.

Kiitos vapaaehtoisille ohjaajillemme ja ratamestareille sekä lapsille ja perheille. Mukava kesä suunnistusharrastuksen parissa. Yhteistyössä OP Häme.

Hämäräseikkailussa nähtiin metsässä hieno “valomeri”. (Kuva Jussi Leinonen @rauta_leiska)
Seikkailun jälkeen herkuteltiin perinteisesti Berliininmunkeilla.